Winnen met jouw meetings. 

Lees hier de 5 tips.

5 tips voor succesvolle meetings op locatie.

Bloed, zweet en tranen worden niet altijd bekroond met een gouden plak. Natuurlijk wil je met jouw events op het hoogste niveau scoren, het uiteindelijke resultaat wordt ook bepaald door je deelnemers. Maak het ze daarom zo makkelijk mogelijk en maak gebruik van deze 5 handige meeting tips van Hotel Papendal.

  1. Een flitsende start

Op het laatste moment een vergadering beleggen? Iedereen maakt het weleens mee. Gelukkig zijn standaard vergaderarrangementen vaak op korte termijn te boeken. Wil je een doel bereiken met je meeting? Dat vraagt om een grondige voorbereiding. Maak gebruik van een thema, denk na over een interactieve opstelling en zorg voor een verrassend programma. De locatie speelt daar natuurlijk een belangrijke rol in. Informeer behalve naast de beschikbaarheid ook naar de voorzieningen en vraag ze om advies. Als geen ander weten zij je vaak precies te vertellen wat op die locatie wel en niet werkt en zo doe je nieuwe ideeën op.

  1. Show, don’t tell

Visualiseer je doel of thema. Wil jij bijvoorbeeld met een meeting het spreekwoordelijke sprintje trekken? #OpPapendal leggen ze er in de congreszaal een atletiekbaan voor aan. Kijk maar eens naar deze video waarin Lisanne, Account Manager laat zien, hoe je op een verrassende en inspirerende manier het totale plaatje van je meeting kloppend kunt krijgen.

Denk ook eens na over locaties die op een andere manier aansluiten bij jouw meeting. Is duurzaamheid bijvoorbeeld een belangrijke pijler? Kijk dan eens naar locaties die een Green Key keurmerk hebben.

  1. Vooruitgang vraagt om beweging

Ideeën, doelen en strategieën, het vergt veel leiderschap en doorzettingsvermogen om ze echt in de praktijk te brengen. De waan van de dag zorgt voor de nodige afleiding, terwijl veranderen juist veel aandacht vergt van organisaties. In de topsport werkt het niet anders. #OpPapendal spreken topsporters tijdens meetings en congressen over hoe zij doelen bereiken en over hun eigen grenzen heen gaan. Een beweging die mentaal en fysiek om de nodige focus vraagt. Hoe dat in de praktijk werkt, kun je de deelnemers van jouw meeting direct laten ervaren tijdens een clinic rolstoelbasketbal.

  1. Werk aan een krachtig team

De teamspirit verbeter je door gezamenlijk een uitdaging aan te gaan; eentje die je fysiek of mentaal uit je comfort zone haalt. En daar zijn allerlei verrassende en leuke activiteiten voor te verzinnen. Van complete bedrijfssportdagen tot sportclinics. #OpPapendal kunnen je gasten ook even lekker ontspannen tijdens een HAKA-workshop, om daarna weer vol energie aan de volgende sessie deel te nemen. Na de inspanning is het tijd voor ontspanning tijdens bijvoorbeeld een afsluitende borrel of feestavond, waar de ervaringen van de dag nog eens worden gedeeld.

  1. Tongstrelende presentatie van vezels en vitaminen

Gezond eten klinkt niet voor iedereen even smakelijk. Terwijl algemeen bekend is dat je juist daarmee je prestaties naar een hoger niveau kunt tillen. Gelukkig weten de chef-koks #OpPapendal hoe ze vitaliteit moeten verpakken in een onweerstaanbare outfit van kleuren, geuren en smaken. Van verantwoorde sportworstenbroodjes en gezonde wraps tot fruitspiesjes, een feest voor iedere deelnemer.

Bron: Events.nl

Social Share

2019-03-18T09:55:13+00:0025 februari 2019|
Ga naar de bovenkant