Testimonials van Experts.

Linda van Panhuis-Hesselink van KHNS aan het woord.

Wij laten graag expert Linda van Panhuis-Hesselink aan het woord als het gaat om het organiseren van bijeenkomsten. Zij organiseert al jaren trainingen en bijeenkomsten bij de Koninklijke Hippische Sportfederatie (KNHS). Dé paardensportbond van Nederland.

“Het KNHS Talentenplan is het talentherkenning- en ontwikkelingsprogramma van de KNHS waarbinnen talentvolle paardensporters ondersteund worden in hun ontwikkeling tot topsporter. Ieder jaar worden circa 250 ruiters tijdens trainingen en bijeenkomsten begeleid door de KNHS-bondscoaches, trainers uit het KNHS Trainersplatform en andere experts.”, aldus Linda.

                           “Hotel-en Congrescentrum Papendal heeft de juiste (sportieve) uitstraling.”

“Wij organiseren jaarlijks diverse bijeenkomsten in het Hotel-en Congrescentrum Papendal. Dit kan gaan om een overleg met een kleine groep van circa 8 personen, uiteenlopend tot een bijeenkomst voor circa 350 personen. Papendal ligt centraal in het land, heeft ruime parkeergelegenheid en heeft de juiste (sportieve) uitstraling voor sporters. Voor een sportbond belangrijke redenen om voor Papendal te kiezen als locatie voor genoemde bijeenkomsten”, vervolgt Linda. “Het contact met de medewerkers van Papendal verloopt altijd zeer prettig. De medewerkers zijn open en denken mee over de best mogelijke manier om de bijeenkomst/het evenement te organiseren. De technische mensen hebben inhoudelijk verstand van zaken, waardoor ook de audiovisuele momenten probleemloos verlopen. De sportieve uitstraling komt overal terug, zo zijn zelfs de etenswaren op een gezonde en verantwoorde manier bereid. Fijn dat er op elk gebied aandacht is voor detail!”

Social Share

2019-02-08T08:43:42+00:0025 januari 2019|
Ga naar de bovenkant