Wat gaaf! Een nieuwe website.

Waarom deze website? En voor wie?

Wij #OpPapendal komen dagelijks in gesprek met unieke, fijne mensen. Mensen die met verschillende doeleinden naar Papendal komen. De een komt voor de sport, de ander voor een zakelijke bijeenkomst of voor een overnachting. Al die verschillende mensen hebben een doel die dag. Winnen. Op welke manier dan ook. Sporters trainen om die gouden medaille te winnen, andere bezoeken ons om informatie in te winnen. Bedrijven komen bij ons om succes te behalen met hun bijeenkomst. Iedereen wil winnen. En dat is waar wij bij willen helpen. Wij gaan voor die overwinning. Met jullie.

Deze website hebben wij in het leven geroepen om jullie te helpen winnen. Met gave, inspirerende video’s ingespeeld op actuele vragen die jullie wellicht hebben. Maar ook tips & tricks om jouw bijeenkomst nog mooier te maken. Leuke artikelen en blogs van experts op verschillende vlakken om jou nog meer te kunnen inspireren en informeren zodat jij deze informatie kunt gebruiken voor welk doeleinden dan ook. En natuurlijk volgen we ook het leven van talentsporters op Papendal en krijg je een kijkje achter de schermen hoe zij zich voorbereiden om te kunnen winnen.

Deze website is voor iedereen die we maar kunnen inspireren met onze verhalen, video’s en tips. Voor iedereen die wil WINNEN.

Social Share

2019-01-24T14:58:30+00:0011 oktober 2015|
Ga naar de bovenkant