Tipje van de sluier.

Je krijgt hier een sneak peak van onze nieuwe huisstijl.

Papendal tv social media

Wow! Er staan mooie dingen te gebeuren. Deze nieuwe website is een eerste mijlpaal maar er volgt nog veel meer. Op deze website delen wij inspirerende content op het gebied van zakelijke evenementen en sport met jullie. Deze content gieten we uiteraard in een mooie jasje. Vandaar de concepten ‘hart van een winnaar’ en ‘Winnen in Meetings’. Hieronder geven we je een idee hoe dit ‘nieuwe jasje’ eruit komt te zien.

Bij ‘Hart van een Winnaar’ geven wij jullie een kijkje geven in het leven van een topsporter. Een gave reeks video’s en artikelen waarin zij vertellen wat zij moeten doen of laten om te kunnen winnen. Maar ook wat hun motiveert en stimuleert.

Bij ‘Winnen in Meetings’ kom je via inspirerende video’s, artikelen, blogs, tips & tricks en/of  infographics alles te weten over hoe jij jouw zakelijke bijeenkomst, training of congres nóg indrukwekkender kan maken.

Winnen doe je zo!
Wekelijks delen we de leukste artikelen, interviews en gaafste video’s van talenten.

Winnen in Meetings
Leuke artikelen, handige tips&tricks, video’s om jouw meeting een groter succes te maken.

Hart van een Winnaar
Van gave tems waarin jij als kijker de toekomstige winnaars zien van Papendal. De nieuwe jonge generatie zetten we in de schijnwerper en laten we praten over hun tocht naar het grote winnen.

Social Share

2019-01-22T08:08:52+00:0011 oktober 2015|
Ga naar de bovenkant