Vragenvuurtje.

Maak kennis met Wieke!

Maak kennis met Wieke Heijnen!
Een Duty Manager is niet vanzelfsprekend in een hotel en congrescentrum. Daarom willen we je graag laten kennismaken met Wieke. Wieke is 31 jaar oud en inmiddels al ruim 6 jaar werkzaam #OpPapendal. Ze is werkzaam in een team van 4 met wisselende dag- en avonddiensten.

Vertel eens Wieke, wat doet een Duty Manager eigenlijk?
De Duty manager is de gastheer/ gastvrouw van Hotel Papendal. Wij zijn “de spin in het web” zeg ik altijd. Onze dag ziet er elke keer anders uit.
Van tevoren weten wij niet hoe een dag gaat verlopen en dat maakt ons werk fantastisch leuk. Wij ontvangen de contactpersonen en zorgen ervoor dat ze een zorgeloos evenement draaien. Daarnaast zijn wij er natuurlijk voor onze hotelgasten en sporters. Met alle vragen kunnen ze bij ons terecht. Wij verlenen service op ieder vlak, met als doel de gasten het naar hun zin te maken.

Ook zijn wij ploegleider binnen het Hotel. Wij zorgen voor een veilige omgeving en zijn leidend in het geval van een calamiteit. Spreekwoordelijk gezegd blussen wij op een dag verschillende brandjes. Om ervoor te zorgen dat een dag binnen Hotel Papendal, in de ogen van onze gast, soepel en naar tevredenheid verloopt.

Wanneer is een dag / event voor jou geslaagd?
Als gasten het pand uitlopen met een duim in de lucht; dan is mijn dag geslaagd. Niets is belangrijker dan dat. Het gevoel meegeven van:
“He! Hier kom ik graag weer eens terug”. Dat maakt mij ook ontzettend trots en dat geeft mij energie. Ik vind het erg prettig om #OpPapendal te werken.

Wat is je grootste uitdaging geweest?
Zorgdragen voor de Gouden Green Key binnen Hotel Papendal. Met name de strenge voorwaarden en normen waar wij aan moeten voldoen om Goud te behouden. Ik ben dan ook ontzettend trots dat wij ook voor 2019 weer Goud gecertificeerd zijn!

Kun je iets vertellen over het leukste event wat je hebt gedraaid als Duty Manager?
Ik vind deze vraag heel moeilijk te beantwoorden. Elk evenement heeft zijn eigen charme. Denkend aan terugkerende / vaste gasten of juist een nieuw evenement.  Ik heb verschillende evenementen mogen draaien. Groot, klein. Ik vind ze allemaal even leuk op hun eigen manier.

Ik zou graag nog een keer…
Ik vind The Christmas Factory #OpPapendal altijd een heel leuk evenement tijdens de feestdagen. De gasten zijn altijd vrolijk en de sfeer is heel gezellig. Daarbij kan de BMX wereldbeker natuurlijk ook niet achterblijven. Het hotel vol met BMX’ers die er alles aan doen om het beste uit zichzelf te halen. Fantastisch om deze dagen te werken.

Heb je nog een tip voor gasten?
Sinds kort hebben wij een mooi nieuw gedeelte bij de Bar Dug Out gerealiseerd. Ook wel Work @Papendal. Wil je een keer in een andere inspirerende omgeving werken? Schuif dan aan bij de grote houten tafel (leuk om te weten: deze tafel is gemaakt van een oude sportvloer!).

Social Share

2019-03-18T09:57:39+00:005 maart 2019|
Ga naar de bovenkant