Barkeeper #OpPapendal.

Timo over zijn werk in Bar Dug Out

Vertel eens Timo, wat doe je als barkeeper #OpPapendal?
Ik ben gastheer en barkeeper in de bar Dug Out. Ik heb veel verschillende verantwoordelijkheden. Ik ontvang gasten overdag en voorzie ze van koffie en lunch. In de avond wordt er vaak een hapje gegeten en serveer ik de borrels. In de zomermaanden hebben we een mooi terras waar de Pitch & Putt gasten genieten van onze producten in het zonnetje.

De Dug Out heeft een uitgebreide bierkaart, wat is nou het lekkerste biertje?
Dan moet ik toch kiezen het Texelse Skuumkoppe. Niet al te zwaar maar een heerlijk speciaalbiertje. Daarnaast ben ik ook verrast over Affligem blond 0%.

Wat is je grootste uitdaging geweest?
In de zomer komt het voor dat er veel gepland staat in de bar. Meerdere borrels en BBQ’s. Daarnaast wil je natuurlijk ook de hotelgasten goed bedienen en de mensen van Pitch & Putt die komen borrelen. Dat kan soms een enorme uitdaging zijn. Maar als zo’n dag goed is verlopen en we hebben onderling met collega’s goede communicatie dan ben ik super tevreden! 

Wanneer is jouw dag geslaagd?
Mijn dag is geslaagd als de gasten met een goed gevoel de bar verlaten, een gezellige tijd hebben gehad en goed verzorgd zijn. Ik haal veel plezier uit de sport. Ik ben sportliefhebber en als ik dan bekende sporters tegenkom vind ik dat ook wel leuk om eerlijk te zijn.

Momenteel is er een vacature voor Barkeep(st)er, waarom zou je hier willen werken?
De veelzijdigheid aan gasten. Van bedrijven tot sporters. Van hotelgasten tot Pitch & Putters. Alles komt eigenlijk wel voorbij. Hier is echt geen dag is hetzelfde. We hebben een leuk team wat het werk natuurlijk ook gezellig maakt!

Zie jij jezelf wel werken als Barkeep(st)er #OpPapendal? Check de vacature!

Social Share

2020-02-17T11:02:54+00:0027 januari 2020|
Ga naar de bovenkant