Hoe houd je je aandacht erbij?

De Skybox; een waanzinnige locatie midden in de bossen van de Veluwe.

Steeds meer is er vraag naar bijzondere locaties. Locaties waar er niet twaalf van in een dozijn zijn. De reden is heel simpel, je wilt geïnspireerd worden door de omgeving om tijdens de bijeenkomst ‘out of the box’ te kunnen denken en niet te blijven hangen in dezelfde sfeer. Juist daarom kiezen bedrijven ervoor om weg te gaan van hun vertrouwde werk omgeving. Maar het moet je natuurlijk wel iets opleveren. Vergaderen tussen 4 stenen muren is niet echt inspirerend te noemen. Zeker weten dat dan de aandacht ver te zoeken is en jouw mede-deelnemers er al gauw klaar mee zijn. En dus… bijzondere locaties. Daar waar je verwondert rondloopt en het niet lang duurt voordat de creativiteit naar voren komt.

“Met de komst van de Skybox heeft vergaderend Nederland er een waanzinnige locatie bij! Vergaderen in het groen én in het hart van de Nederlandse Topsport”

Zo’n bijzondere locatie vinden we ook in de Skybox #OpPapendal die in november 2018 is geopend. En waarom is deze nou zo bijzonder? Er zijn meerdere redenen. Zo ligt de Skybox aan de welbekende blauwe atletiekbaan die vaak tijdens sportitems op het nieuws te zien is. Wereldkampioene Dafne Schippers traint hier als ze in Nederland is en de meest positieve BN’er Churandy Martina is hier ook helemaal thuis. Business meets Sports geldt hier meer dan waar dan ook. Maar ook bevindt de Skybox zich temidden van de Veluwse bossen. Helemaal in het groen. Inhaleer zuurstof terwijl je tijdens de ‘breaks’ op het balkon naar de atletiekbaan tuurt. De groene, weidse omgeving zorgt voor een heldere en frisse blik op jouw te bereiken doelen. Maak een (lunch) wandeling door de beboste paden van het terrein. Dat is waar je energie van krijgt en dat is precies ook de reden dat je kiest voor een (bijzondere!) locatie buiten de deur. Inspirerend, verhelderend, energiek en vooral succesvol. Een goede mix van ingrediënten om te kunnen winnen. Vind je niet?

Social Share

2019-03-14T14:09:44+00:0011 oktober 2015|
Ga naar de bovenkant